Breaking Posts

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

TURKCELLİLER BP DE KAZANIYOR

BP ve Turkcell işbirliği çerçevesinde gerçekleşen kampanyaya SMS atarak kayıt yaptıranTurkcell Sarı Kutu programına dahil olan Turkcell'liler, BP Club Kart ile BP'den tek seferde yapacakları ilk 100 TL ve üzeri akaryakıt/ otogaz alımına, binlerce 50 – 20 – 10 ve 5 TL değerinde BP Club puanı kazanıyor


Kampanya 20 Ağustos - 10 Eylül 2013 arasında BP Club üyesi BP istasyonlarında Turkcell abonelik yaşı kesintisiz 1 yılın üzerinde olan bireysel Turkcell aboneleri için geçerlidir. 

Kampanya kapsamında 1.000 adet 50TL, 3.000 adet 20TL, 6.000 adet 10TL, kampanya şartlarını yerine getiren ancak bu hediyelerden birini kazanamayan tüm müşterilere ise 5TL değerinde BP Club puan hediye edilecektir.

Kampanyaya katılmak için, AVANTAJ yazıp 2222'ye SMS atarak Sarı Kutu programı çerçevesinde gerçekleştirilecek BOSYOK kampanyasına ön kayıt olmaları gerekiyor. 

Ön kayıt SMS'inden sonra Sarı Kutu programından faydalanabilecek müşterilere söz konusu BP kampanyası ile ilgili onay mesajı gelecektir. Kayıt işlemi, onay mesajına 16 haneli BP Club kart numarasının cevap olarak yazılıp gönderilmesiyle tamamlanacaktır. (Örn: 5000654854692867) 

SMS ile katılımı onaylanan müşterilerin, kampanyaya kayıt yaptırdıkları BP Club Card ile kampanyaya katılan BP Club üyesi BP istasyonlarından, kampanya süresince yapacakları ilk 100TL (KDV dahil) ve üstü akaryakıt ve/veya otogaz alımında ilgili karta belirtilen BP Club hediye puanlarından bir tanesi yüklenecektir. 

Puanlar 10 Ekim 2013 tarihine kadar BP Club üyesi BP istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımında kullanılabilecektir. 

detaylı bilgi turkcell, BP web sitesi ve BP akaryakıt istasyonlarında

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.