Breaking Posts

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

MAKYAJLI OPEL CORSA 2017 DE SATIŞTA OLACAK

Geçtiğimiz yıl birkaç defa test sürüşleri sırasında görüntülenen Opel Corsa, bu defa tekrar Almanya’da görüntülendi. Ön tasarımı değiştirilerek Adam modeline benzeyeceği casus fotoğraflardan anlaşılan makyajlı Corsa modelinin bu sefer de iç tasarım detayları görüntülendi. 
 
İlk göze çarpan detay ise yenilenen devir ve hız göstergeleri oldu. Tıpkı Volkswagen Polo modelinde olduğu gibi makyajlı Opel Corsa modelinde de oldukça sade siyah zeminli göstergeler tercih edilmiş. Hız ve devir göstergelerinin üstünde dijital yakıt ve hararet göstergesi konumlandırılırken iki göstergenin arasında ise TFT ekranlı yol bilgisayarı yer almış. 

Yumuşak materyalin kullanılacağı tahmin edilen ön konsolun orta alt kısmında ise Piano Black kaplamanın üzerine radyo ve klima kontrol butonları yer almış. Navigasyon sisteminin de opsiyonel olarak sunulacağı modelin iç tasarımında da Adam modelinden esinlenildiğini görmek mümkün. 

Genel olarak oldukça başarılı bir iç tasarıma sahip olacak gibi görünen makyajlı Opel Corsa’nın ön tasarımı Adam modelinden alınırken arka tarafında değişikliğe gidilmemiş. Mekanik olarak önceki modelle aynı olacak makyajlı Corsa, 2017 yılına dek piyasada kaldıktan sonra modelde köklü değişiklikler gerçekleştirilecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.