PAMUKKALE TURİZM YANMAZ BİLET UYGULAMASI

Pamukkale turizm Yanmaz Bilet, biletli olduğu otobüsü çeşitli sebeplerle kaçıran yolcularııa yeniden yolculuk hakkı tanıyan bilet sistemidir. 

Yanmaz Bilet, bilet satışı esnasında, bilet bedelinden ayrıca alınan ücreti farkı ile oluşturulmaktadır. 

YANMAZ BİLET KESİLMESİ VE ÜCRETLENDİRMESİ :  Yanmaz Bilet, otogar ve bilet satış noktalarından, internet üzerinden ve çağrı merkezinden alınabilir. 
Yolcuların 25 TL’ye kadar satılan biletlerde 1 TL, 26 TL-50 TL arasında satılan biletlerde 2 TL, 51 TL üzerinde satılan biletlerde 3 TL fark ödeyerek biletlerini YANMAZ BİLET olarak kestirebilirler. 
Yanmaz Bilet, ayrıca kesilen bir bilet değildir. Normal bilet satışı esnasında yolcunun talebiyle ve alınan ücret farkıyla kesilen bilettir. 
Kesilmiş normal bir bilete, sadece fark ödenerek yanmaz bilet ilavesi yapılamaz. Normal bilet iptal edilerek, alınan ücret farkıyla yanmaz bilet kesilebilir ve bu biletlerin üzerinde YANMAZ BİLET ibaresi bulunmaktadır. 

Aldığı bilet ile otobüsünü kaçırmadan zamanında yolculuk yapan yolcularımıza, yanmaz bilet için ödedikleri fark ücreti iade edilmez.  Aldığı biletin sefer saatinde önce bilet değişikliği talep eden yolcumuza, değişim bileti yine yanmaz bilet statüsünde verilir. 

Herhangi bir sebeple hareket saatini kaçıran yanmaz biletli yolcularımız, kaçırdıkları otobüsün hareket saati itibariyle 1 saat içinde yeni bilet başvurusu yapmak zorundadır, 1 saati aşan başvurularda yanmaz bilet geçerli değildir. 

Yanmaz bilet başvurularının, otobüsün hareket ettiği yerdeki ( Otogarlar-Hareket Merkezleri ) bilet satış bankolarına bizzat yapılması gerekmektedir, internet üzerinden ya da çağrı merkezine yapılan başvurular geçerli değildir.